Minicamping d 'Abeele

Never Underestimate the Joy of Relaxation

Lieve gasten,

Afgelopen winter hebben we de camping een flinke upgrade gegeven, hierdoor zijn niet alle foto’s op de site representatief. De komende tijd passen we deze aan met mooie foto’s van hoe het is geworden. De afgelopen weken hebben we al veel positieve reacties van gasten ontvangen en het wordt alleen maar mooier! Volg ons op Instagram om alvast een mooie indruk te krijgen!

Welkom op Minicamping d 'Abeele

Minicamping d’Abeele is een kleinschalige, gezellige camping op het prachtige schiereiland Walcheren in de provincie Zeeland. De camping is centraal gelegen in een rustige, landelijke omgeving tussen Middelburg en Vlissingen.

Totaal beschikt de camping over 25 plekken, waarvan 23 ruime, goed beschutte kampeerplaatsen met een elektra-aansluiting (10 ampère) voor de caravan, camper of tent. Ook zijn fiets- of wandelkampeerders van harte welkom op onze camping.

Op het gehele terrein is goed WiFi-bereik. De camping is zoveel als mogelijk autovrij, maar alle plekken zijn goed bereikbaar met de auto of camper. Natuurlijk beschikken we over goede sanitaire voorzieningen.

Het is er heerlijk genieten voor jong en oud!

De camping is centraal gelegen in een rustige, landelijke omgeving tussen Middelburg en Vlissingen, dichtbij bos, strand en zee waardoor het bij uitstek geschikt is voor fiets- en wandeltochten vanaf uw standplaats. De afstand naar het dichtstbijzijnde strand is slechts 3 kilometer!… Ook vlak in de buurt zijn prachtige wandel- en fietsgebieden waar u uw ogen uitkijkt, en dan pas beseft u hoe prachtig onze mooie provincie Zeeland is.

Middelburg en Vlissingen met hun vele attracties en evenementen liggen op 1 kilometer afstand van de camping. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op iets meer dan 5 minuten fietsafstand. Behalve zon, zee en strand hebben wij natuurlijk nog meer te bieden. Zo is er op een goede overzichtelijke plaats een speeltuintje met o.a. glijbanen, een schommel en grote trampoline. Ook zijn er skelters waarmee de kids over het terrein kunnen crossen.

Direct achter de camping bevindt zich het overdekte Vrijburgbad. Een leuk zwembad voor jong en oud met een mooie glijbaan, stroomversnelling en een groot wedstrijdbad.

Graag tot ziens op Minicamping d'Abeele!

Escape to nature and create unforgettable memories

Reviews

Gasten die u zijn voorgegaan
Super netjes en verzorgd!
We zijn zeer welkom ontvangen en het ziet er hier echt super netjes en verzorgd uit. We kamperen al 25 jaar en dit is een dik compliment waard!
Fam. Hoppenbrouwers
“Wat een leuke camping!”
Enorm genoten van ons campeer weekend. Heerlijke omgeving met uiteenlopende mogelijkheden. Ruime sta plaatsen, sanitair voorzieningen zijn erg prettig
Annelie Smits
“Sehr schöner, kleiner, gemütlicher Campingplatz.”
Sehr schöner, kleiner, gemütlicher Campingplatz. Wir wurden sehr freundlich empfangen. Die sanitären Anlagen sind sauber. Middelburg und Vlissingen
Kathrin Bolliger
“Leuke camping.”
Leuke camping en kregen een mooie (bijna) privé plek, heerlijke plek met achter ons een mooi uitzicht. Leuke gemeenschappelijke ruimte met info en bo
Petra Stoer
“It is a great location.”
We visited this campsite while bike touring. It was one of our favourites in the Netherlands. It is a great location for seeing Middelburg and Vlissin
Jonathon Marks