Deze campingpagina is 16038 keer bekeken
Minicamping Aarle-Rixtel%20(gemeente%20Laarbeek)

Eco-Touristfarm De Biezen

Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek), Noord-Brabant


→     www.eco-touristfarm.com
☎     0492 - 46 29 03
→     Routeplanner

    - Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Ons kampeerterrein is 15000 m2 (1.5 hectare), maar kleinschalig wat kampeermiddelen betreft, ongeveer 25 plaatsen.
We bieden onze gasten het uitzicht , de rust en ruimte die bij onze natuurlijke omgeving horen.

Ons natuurkampeerterrein is het gehele jaar geopend, en is erg geschikt voor winterkamperen met caravan, camper (motorhome) en tent. Het sanitair en de afwaskeuken zijn verwarmd.

Vuurpotje bij het kampeermiddel is ook mogelijk (of uw eigen vuurmiddel) hout is ook aanwezig voor een vriendelijke prijs.
Wifi gratis aanwezig.
Kenmerken
rustig gelegen
douches aanwezig (verwarmd)
afwaskeuken verwarmd
gehele jaar geopend
campers tot 3500 kg toegestaan
electra en gratis goede wifi op gehele terrein
ruime parkeerplaats
balsport-vlieger- en drone vrij
vele fiets- en wandelroutes
dicht bij bos gelegen
één douche voor minder-validen
ruime kampeerplaatsen
geen speeltoestellen


Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek)

Ons ecologisch beheerde kampeerterrein ligt direct tegen Staatsbosnatuurgebieden De Biezen en de Grotelsche Heide. Via de Grotelsche Heide kunt u direct per fiets of te voet naar landgoed De Stippelberg, Nederheide, Landgoed Seijp, Cleefs Wit of de Krim. Maar ook in gemeente Laarbeek vindt u prachtige natuurgebieden in Lieshout, Mariahout en Beek en Donk. In de omgeving zijn enkele kastelen te bezichtigen en een breed scala aan musea's.
Op het kampeerterrein zijn ook wandelpaden aangelegd die o.a langs EVZ de Snelle Loop voeren waar de ijsvogel broedt, en over een vroeg middeleeuwse landweer, oeverzwaluwwand, bloemenweide, natuurpoelen en vleermuisbunkers. Langs deze wandelpaden bevinden zich her en der rustbankjes.
Ook lopen er vele mooie fietsroutes in de omgeving en zijn er sfeervolle eetgelegenheden in de omgeving en omgrenzende dorpen.
Op het terrein vindt u bijzondere inheemse en uitheemse boomsoorten maar ook oude Nederlandse en Belgische appel- en perenbomen, kruiden en bloemenranden voor bij, hommel, vlinder en weidevogels.
Vanwege de grote verscheidenheid aan habitats kunnen vogelaars hun hart ophalen. We hebben dan ook 3 vogelkijkhutten op ons terrein.
Het kampeerterrein is aangevuld met kunst van de eigenaresse, gastkunstenaars en aangekochte kunst.
Honden zijn op één gedeelte van ons terrein enkel welkom na overleg, en dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn.
Ons gehele kampeerterrein is balsport- vlieger- drone- en autovrij.


Voor jonge kinderen die graag op hun eigen tempo de natuur willen ontdekken is ons kampeerterrein zeer geschikt.
Aanraders in de omgeving: Boerenbondsmuseum Gemert, Vincent van Gogh Village Nuenen, Toon Kortoomspark Griendtsveen, Vlindersafari Gemert. Heerlijck Hopveld de tuinen van VELT Gemert, Jan Vissermuseum Helmond, Techniek met een ziel in Neerkant, Kasteel Croy, Natuurcentrum De Specht in Handel, Oorlogsmuseum Overloon en Nationaal Park De Groote Peel.Stuur een bericht naar Eco-Touristfarm De Biezen
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0492 - 46 29 03

Gegevens minicamping:


Eco-Touristfarm De Biezen
De Biezen 4a
5735 SM Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek)


Website: www.eco-touristfarm.com


Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek) Camping Aarle-Rixtel (gemeente Laarbeek)


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring