Deze campingpagina is 4460 keer bekeken
Minicamping Angerlo

Camping Mietvelder

Angerlo, Gelderland


→     www.mietvelder.nl
☎     06-51661228 | 0313-422952
→     Routeplanner

    - Camping Angerlo Minicamping de mietvelder.nl is landelijk en rustig gelegen in het hart van het rivierengebied, tussen de Rijn en de IJssel en net buiten het dorp Angerlo (Achterhoek). Vanuit deze unieke locatie in Gelderland zijn diverse steden en pittoreske dorpen goed te bereiken. Er zijn op de minicamping 12 comfortplaatsen beschikbaar van 120 m2, allen voorzien van 16 Amp elektra-aansluitingen en er zijn verschillende watertappunten. Ook zijn er een aantal verharde camperplaatsen beschikbaar. Minicamping de mietvelder.nl biedt goede sanitaire voorzieningen met alle gewenste comfort. Er zijn twee moderne douches met thermostaatkranen Het hele sanitaire blok is voorzien van vloerverwarming.


Kenmerken
12 comfortplaatsen
16 Amp elektra-aansluitingen
Verschillende watertappunten
Twee moderne douches
Twee afsluitbare wascabines
Pingpongtafel, speeltoestellen
Draadloos internet
Tegen betaling gebruik maken van sauna


Camping Angerlo Camping Angerlo Camping Angerlo

Fietsen of wandelen in de omgeving van locatie de mietvelder.nl betekent na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier.

Voor fietsers is er in de regio aansluiting op het internationale netwerk van fietsknooppunten en voor wandelaars is er een knooppuntennetwerk. Dankzij de overzichtelijke bebording is het heel eenvoudig een eigen route samen te stellen, waarbij de afstand zelf te bepalen is.Stuur een bericht naar Camping Mietvelder
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 06-51661228 | 0313-422952

Gegevens minicamping:


Camping Mietvelder
Ganzepoelweg 12
6986 CM Angerlo


Website: www.mietvelder.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring