Deze campingpagina is 8268 keer bekeken
Minicamping Balk

Camping Yn ´e Finne

Balk, Friesland


→     winterbergingdijkstra.nl
☎     0514 - 601 918
→     Routeplanner

    - Camping Balk Onze camping ligt deels rond en achter onze grote stelpboerderij net buiten het pitoreske plaatsje Balk. De camping biedt uitzicht op een schitterend landschap. De boerderij is niet meer agrarisch actief. Onze camping kenmerkt zich vooral door het rustige kleinschalige karakter, en heeft 25 royale staanplaatsen welke voorzien zijn van elektra en water. In onze receptie kunnen wij u van diverse informatie omtrent de omgeving voorzien. Onze recent ( april 2014 ) opgeleverde sanitairgelegenheid is voorzien van ruime toiletten en douche’s.


Kenmerken
rustige kleinschalige karakter
25 royale staanplaatsen
elektra en water
ruime toiletten en douche’s


Camping Balk Camping Balk

Kenmerkend voor de gemeente Gaasterland is de veelheid van bos en water. Dit maakt Gaasterland uitstekend geschikt voor de recreatie. Te meer omdat deze combinatie van bos en water aan ons gebied een aantrekkelijk en een van de rest van Friesland afwijkend karakter geeft. De rijke historie van Gaasterland laat zich als het ware aflezen van de vele monumentale panden die u er aantreft. Vooral in Balk en Sloten vindt u vele prachtige trap- en halsgevels. Daarom is de oude kern van Balk aangewezen als beschermd dorpsgezicht en de gehele oude stadskern van Sloten als beschermd stadsgezicht.

Indien u op zoek bent naar een vertrouwd en veilig onderkomen voor uw kostbare bezit, bent u bij Winterberging Dijkstra op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de stalling van o.a uw boot, sloep, caravan, camper, oldtimer of aanhangwagen.

Onze camping ligt deels rond en achter onze grote stelpboerderij net buiten het pitoreske plaatsje Balk. De camping biedt uitzicht op een schitterend landschap. De boerderij is niet meer agrarisch actief. Onze camping kenmerkt zich vooral door het rustige kleinschalige karakter en heeft 25 royale staanplaatsen welke voorzien zijn van elektra en water. In onze receptie kunnen wij u van diverse informatie omtrent de omgeving voorzien. Onze recent ( april 2014 ) opgeleverde sanitairgelegenheid is voorzien van ruime toiletten en douche’s.

Al het goede wat Gaasterland u te bieden heeft, ligt op korte afstand van onze camping. Op loopafstand vind u het strand aan het Slotermeer voor een verfrissende duik of een bezoek aan het bijbehorende restuarant. Stapt u op de fiets, dan bent u in enkele minuten in het centrum van Balk welke zich kenmerkt door de vele historische panden. Fietst u nog even door, dan komt u in onze mooie bossen en kunt u één van de vele fiets of wandelroutes volgen.

Door de ligging van onze camping kunt u ‘s avonds genieten van een prachtige zonsondergang en wordt u ’s ochtends gewekt door de vele zangvogels.Kortom een geweldige camping om even heerlijk tot rust te komen.

Graag tot ziens op onze camping!! We heten u van harte welkom!!Stuur een bericht naar Camping Yn ´e Finne
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0514 - 601 918

Gegevens minicamping:


Camping Yn ´e Finne
Tsjamkedykje 4
8561 HA Balk


Website: winterbergingdijkstra.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring