Deze campingpagina is 14825 keer bekeken
Minicamping Barchem

Mini camping 't Fleerhof

Barchem, Gelderland


→     www.fleerhof.nl
☎     0573441370
→     Routeplanner

    - Camping Barchem Op de camping zijn 15 plaatsen voor tenten, campers of caravans. De percelen zijn gescheiden door middel van een bomenhaag en sommige grenzen met de achterkant aan het bos. Vanaf het kampeerterrein is er vrij uitzicht over de weilanden.

Op alle plekken op de camping is er een tegelplateau aangelegd. Hier overheen kunt u de voortent opzetten zodat u geen last heeft van modder of water in uw tent, camper of caravan bij nat weer.Kenmerken
rust en vrijheid
landelijke ligging aan de rand van het bos
fraaie agrarische landschappen
prachtige fiets- en wandelroutes


Camping Barchem

De camping is voorzien van een goed verzorgd en schoon sanitair. Dit bestaat uit een gescheiden deel voor dames en heren. Deze beschikken beiden over een douche met thermostaatkraan, een toilet en twee wasbakken met warm en koud water. De heren afdeling beschikt daarnaast over een urinoir en het dames gedeelte heeft een babyverschoon plaats en een aparte wascabine. Buiten is er een overkapte afwasplaats en een uitstortbak voor het chemisch toilet.

Er is een mogelijkheid tot fietsenstalling. Daarnaast kunt u tegen een geringe vergoeding bij ons de was laten doen. Voor de kinderen is er een ruime keuze aan speelgoed en speeltoestellen op de camping aanwezig, zoals een zandbak, schommels, skelters en fietsjes.

In de wei langs de camping lopen verschillende dieren rond zoals een pony, een ezel, geitjes en schapen. Gedurende het hele seizoen is er ijs te verkrijgen. Op en bij de camping staan een aantal picknick banken om even rustig te genieten van een broodje of van het mooie weer. In het bos langs de camping kunt u ook heerlijk tot rust komen.Stuur een bericht naar Mini camping 't Fleerhof
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0573441370

Gegevens minicamping:


Mini camping 't Fleerhof
Hardermaat 8
7244 PZ Barchem


Website: www.fleerhof.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring