Deze campingpagina is 3346 keer bekeken
Minicamping Cadzand

Minicamping Koolswegje

Cadzand, Zeeland


→     minicampingkoolswegje.nl
☎     +31(0)117-391918
→     Routeplanner

    - Camping Cadzand Onze camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. De camping is rustig gelegen op 800 meter van Cadzand-dorp en op 2 km van het strand. Onze camping heeft 25 plaatsen waarvan de grootte varieert van 135 tot 150 m2 met elk een 10 ampère stopcontact. Tevens is er een veldje waar 10 caravans en tenten kunnen staan en waar U een prachtig uitzicht over de polder heeft.

Voor de kinderen is er een glijbaan, een schommel, een watertafel, een zandbak, een trampoline en verschillende skelters. De camping heeft een aparte parkeerplaats. Hiermee voorkomen we dat de auto's bij de tent of caravan staan.
Camping Cadzand Camping Cadzand Camping Cadzand

De camping is voorzien van een nieuw sanitairgebouw met 4 douches, bij de wastafels is er gratis warm water, 4 toiletten, een buitenwasplaats met twee heetwater tappunten. Voor heet water wordt €0.50 in rekening gebracht. Voor €0.50 kunt u 5 minuten heerlijk douchen. Het is bij ons op de camping toegestaan om uw viervoeter mee te nemen. Enkele voorwaarde is wel dat hij/zij niet los mag lopen over de camping. Op onze camping is sinds 2012 Wifi aanwezig. U kunt hier voor een vast bedrag van €20,- onbeperkt gebruik van maken tijdens uw verblijf op onze camping.
Stuur een bericht naar Minicamping Koolswegje
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: +31(0)117-391918

Gegevens minicamping:


Minicamping Koolswegje
Koolsweg 3
4506 HA Cadzand


Website: minicampingkoolswegje.nl


Camping Cadzand Camping Cadzand


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring