Deze campingpagina is 11630 keer bekeken
Minicamping Egchel

Camping t Vossenveld

Egchel, Limburg


→     www.vossenveld.nl
☎     077 - 307 23 86
→     Routeplanner

    - Camping Egchel Op onze camping vindt U royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6 Amp. elektra, rioolaansluiting en vlakbij wateraftappunten, met parkeerplaats voor de auto bij Uw kampeermiddel,de kampeerplaatsen zijn waterpas. Wij gaan met U mee naar de plaats en kunnen U desgewenst meehelpen de caravan op plaats te zetten .


Kenmerken
royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen
voorzien van elektra
parkeerplaats
jeu de boulesbaan
dartruimte
tafeltennistafel


Camping Egchel Camping Egchel Camping Egchel

Verder biedt onze camping een jeu de boulesbaan, een dartruimte, een tafeltennistafel , en een speeltuintje voor de (klein)kinderen ,en een overdekte fietsenstalling. Het dorp Egchel is een klein dorpje van de gemeente Peel en Maas dat tegen Panningen en Helden aan ligt.
Egchel ligt in de driehoek Venlo Roermond. Weert waar U leuke excursies kunt maken (bv. Stadswandelingen met cultuurhistorische bezienswaardigheden. Uiteraard mag men de gastronomie niet vergeten!
Peel en Maas is een dynamische gemeente met uitgebreid aanbod van restaurants met ieder hun eigen karakter en heerlijke streekgerechten. In mei en juni zijn er volop asperges. In het najaar staat de champignon centraal.
Door middel van het befaamde fiets of wandelknooppuntensysteem kunt U zelf uw route samenstellen door ons Limburgs groen met diverse bezienswaardigheden.Stuur een bericht naar Camping t Vossenveld
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 077 - 307 23 86

Gegevens minicamping:


Camping t Vossenveld
Roggelseweg 131
5987 NC Egchel


Website: www.vossenveld.nl


Camping Egchel Camping Egchel Camping Egchel


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring