Deze campingpagina is 1819 keer bekeken
Minicamping Geesbrug

Minicamping Drentsheerlijk

Geesbrug, Drenthe


→     www.drentsheerlijk.nl
☎     0615394416
→     Routeplanner

    - Camping Geesbrug Minicamping Drentsheerlijk is een rustige en kindvriendelijke familiecamping in Drenthe met uitstekende faciliteiten voor het hele gezin. Een heerlijke plek om te kamperen. De ruime camping ademt de natuur in al haar facetten. Het is prachtig groen, u ziet en proeft wat de grond aan eten voortbrengt en de verschillende wilde en tamme dieren ontbreken niet.

Uw caravan, camper of tent plaatst u op een ruime en afgescheiden plek waar u geniet van de rust. Of u kiest een grote plek op een knus veld waar u uitzicht heeft op de speeltoestellen waar uw (klein)kinderen spelen met hun vriendjes of vriendinnetjes. U kunt ook kiezen voor één van onze luxe huurtenten of het sfeervolle chalet.Kenmerken
rustige en kindvriendelijke familiecamping
verschillende wilde en tamme dieren
ruime en afgescheiden plaatsen
volop wandelen en fietsen
kleine afstand van zwembad en recreatieplas
rustig viswater


Camping Geesbrug Camping Geesbrug

Blijf vooral niet alleen op de camping. Drenthe heeft u ontzettend veel te bieden. In de bossen en weilanden kunt u volop wandelen en fietsen. Stippel zelf uw route uit, maak gebruik van de fietsknooppunten route of doe mee aan de Drentse fiets4daagse. Wij maken het voor u makkelijk een groter deel van Drenthe te zien door onze unieke haal- en brengservice voor fietsers en wandelaars.

Zwembad in de buurt
Op kleine afstand van de camping is er een zwembad en recreatieplas. Vissen en kanoën kan in het kanaal langs de camping. In de omgeving zijn veel attractieparken en musea. Ook worden er veel leuke evenementen georganiseerd. Voor allerlei goede tips kunt u zeker bij ons terecht.

Viswater
Als u van vissen houdt bent u bij minicamping Drentsheerlijk ook op de juiste plek voor een visvakantie. De camping grenst aan de Verlengde Hoogeveensevaart. Een rustig viswater waar je prima kunt vissen. Vanaf de camping loopt u er zo naar toe.

Stuur een bericht naar Minicamping Drentsheerlijk
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0615394416

Gegevens minicamping:


Minicamping Drentsheerlijk
Coevorderstraatweg 24A
7917 PR Geesbrug


Website: www.drentsheerlijk.nl


Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug Camping Geesbrug


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring