Deze campingpagina is 2683 keer bekeken
Minicamping Grijpskerke

Minicamping de Wegeling

Grijpskerke, Zeeland


→     www.wegeling.nl
☎     +31 (0)118 853 803
→     Routeplanner

    - Camping Grijpskerke Wij zijn Maarten en Lianne Riemens-Gideonse, wij hebben een dochter Jinte, en wonen zelf in het dorp Grijpskerke op +/- 1,5km van de camping sinds januari 2017 hebben wij de minicamping de wegeling overgenomen van Jaap en Anneke Riemens. Wij heten u van harte welkom op minicamping de Wegeling.

Minicamping de Wegeling is een kleine gezellige familiecamping. De camping is gelegen bij de boerderij van de Fam. Riemens, centraal op Walcheren in het dorp Grijpskerke.

De camping is voorzien van 15 ruime plaatsen die allemaal zijn voorzien van elektriciteit.
Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen, skelters en trampoline. Ook is er een recreatieruimte aanwezig met een tafeltennistafel en een voetbalspel.
Er is voldoende ruimte op het erf en in de schuur om te spelen. Het sanitair bestaat uit 1 gebouw voorzien van degelijke was en toilet voorzieningen.

De boerderij wordt gebruikt voor het opfokken van kalfjes en jongvee. Deze zijn in de zomer te vinden in de omliggende weilanden en in de schuur. Ook zijn er katten die op de boerderij rondlopen.Kenmerken
GEEN muntjes
kleine gezellige familiecamping
15 ruime plaatsen
recreatieruimte
Strand slechts 5 km
fietsenstalling in schuur (evt. opladen)
campers toegestaan
speeltoestellen
trampoline
skelters


Camping Grijpskerke Camping Grijpskerke Camping Grijpskerke

De camping is te vinden op het eiland Walcheren (dubbelklik op het kaartje). Hier is altijd wel iets te doen. Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om te vertoeven op het strand, wat op ongeveer 5 km afstand van de camping ligt.

Daarnaast is een bezoek aan de steden Middelburg (6 km), Domburg (6 km) en Vlissingen (10 km), het vissersstadje Veere (10 km), Grijpskerke (1,5 km) of Oostkapelle (6 km) de moeite waard.

Veere, een klein Middeleeuws stadje, is een parel op Walcheren.

Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, met een indrukwekkend VOC verleden is een prachtige stad; rijk aan kunst en cultuur; beslist een bezoek waard.

Vlissingen, waar de schepen het dichtst langs de Nederlandse kust varen mag men niet missen.

Ook de moeite waard is een bezoek aan Terra Maris, tussen Oostkapelle en Domburg. Voor jong en oud een belevenis!Stuur een bericht naar Minicamping de Wegeling
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: +31 (0)118 853 803

Gegevens minicamping:


Minicamping de Wegeling
Vrijheidsweg 1
4364 SM Grijpskerke


Website: www.wegeling.nl


Camping Grijpskerke Camping Grijpskerke Camping Grijpskerke


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring