Deze campingpagina is 13289 keer bekeken
Minicamping Hardenberg

De Zwieseborg

Hardenberg, Overijssel


→     www.zwiese.nl
☎     0524 - 563 200
→     Routeplanner

    - Camping Hardenberg In het glooiende landschap van het Overijsselse Vechtdal vindt u de camping van Landhoeve de Zwiese. Een heerlijke, kleinschalige camping met fijne royale kampeerplaatsen en van alle gemakken voorzien. De 25 staanplaatsen bevinden zich in en rond de oude boomgaard van de landhoeve en zijn alle voorzien van water, elektra en Wifi. De camping biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en enige schaduw. Het sanitair is modern en schoon en er is een slecht weer voorziening. Het parkeren is gratis op de centrale parkeerplaats.

De camping is het ideale uitgangspunt om te wandelen, te fietsen of te varen, om daarna bij te komen op het gezellige terras of in het restaurant. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn klim- en klautertoestellen, op het erf zijn skelters, en er is een kinderboerderij en een springkussen.Kenmerken
Rustig gelegen
Douches aanwezig (rolstoelvriendelijk)
Speeltoestellen
5 wc's aanwezig (1 invalidetoilet)
Campers wel toegestaan
Stroom, water en draadloos internet all-in
Genoeg parkeerplaatsen
Skelters aanwezig
Fiets- en wandelroutes aanwezig
Natuurgebied met uitkijktoren en pontje
Rolstoelvriendelijk
Ruime plekken


Camping Hardenberg

De 25 ruime kampeerplaatsen zijn allen voorzien van eigen water- en elektra aansluiting. Tevens heeft elke plek ook een eigen waterafvoersysteem. Op het gehele terrein van de landhoeve is een stabiel en snel internet aanwezig middels Wi-Fi, hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden voor onze gasten. De camping biedt plaatsen met schaduw, zonder schaduw en enige schaduw. Het parkeren is gratis op de centrale parkeerplaats

In het sanitairgebouw bevinden zich de toilet- en douchegelegenheden (dames, heren en mindervalide). Er bevindt zich een afwasruimte in het sanitairgebouw, een wasplaats en er is de mogelijkheid om uw wasgoed te wassen en drogen (tegen een kleine meerprijs). Er bevindt zich tevens een overkapping waar u kunt recreeƫren.

De camping is het ideale uitgangspunt om te wandelen, fietsen of varen, om daarna bij te komen op het gezellige terras of in het restaurant.

Voor de kleinsten
Ook aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn klim- en klautertoestellen, op het erf zijn skelters er is een kinderboerderij en een spingkussen. Nieuw sinds dit seizoen is de waterspeelplaats; lekker spelen met water en zand.
Stuur een bericht naar De Zwieseborg
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0524 - 563 200

Gegevens minicamping:


De Zwieseborg
Hardenbergerweg 23
7778 HP Hardenberg


Website: www.zwiese.nl


Camping Hardenberg Camping Hardenberg Camping Hardenberg


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring