Deze campingpagina is 16928 keer bekeken
Minicamping Lattrop

Erfgoed Bossem

Lattrop, Overijssel


→     www.bossem.nl
☎     0541 - 22 13 92
→     Routeplanner

    - Camping Lattrop Welkom bij Erfgoed Bossem! U bent terechtgekomen in het Twentse Lattrop-Breklenkamp, nabij het historische stadje Ootmarsum. Net buiten Lattrop staat aan onze Saksische boerderij aan een eigen weggetje. Het is een heel bijzondere plek die al vanaf 1272 wordt bewoond. Op onze veehouderij ontvangen wij met plezier gasten die het pure landleven kunnen waarderen. Ver weg van massatoerisme en in de luwte van de boerderij, tref je met een eigen caravan, tent of camper een knusse uitvalsbasis aan met goede voorzieningen.

Naast de Minicamping, kunt u ook overnachten in een sfeervolle Boerderijkamer of luxe KoeStersuite in de authentieke boerderij. Wilt u liever op een donkere plek genieten van een overweldigende sterrenhemel? Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Tot slot kunt u naast overnachten, bij ons ook puur eten van Twentse grond: rechtstreeks van de boerderij en ambachtelijk bereid. Daar staat Erfgoed Bossem voor. We nodigen je van harte uit aan tafel voor een verrassend avondje uit.Kenmerken
Rustig gelegen
Gratis parkeren
Wifi beschikbaar
Sanitair met vloerverwarming
Terras met gelegenheid om drankje te nemen
Sfeervolle 'deel' met open haard
Wandelpad over eigen land
Diverse maaltijdservices
Overdekte fietsenstalling
Fietsverhuur
Restaurant


Camping Lattrop Camping Lattrop Camping Lattrop

Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum). Deze boerderij die van generatie op generatie overgaat, wordt nu bestierd door Dennis en Annette Rerink samen met een enthousiast team. Om hun gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven, kiezen ze voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter. Je logeert op een echte biologische boerderij; op de landerijen grazen oudhollandse Brandrode koeien.

Omgeving
Erfgoed Bossem vormt een prima uitvalsbasis om er lekker op uit te trekken. Op de fiets, te voet of met de auto door het Landgoed van Twente. Ze hebben mooie fiets- en wandelroutes voor je die het grensgebied met Duitsland doorkruisen. Daarnaast kun je met de kaart en bewegwijzering van de Fietsknooppuntenroute heel Noordoost Twente verkennen.
Verder sluit het erf nauw aan op het Wandelnetwerk Twente, een uitgebreid systeem van bewegwijzering in combinatie met een routekaart. Je volgt een route volgen van 3 tot 10 kilometer of stelt naar eigen inzicht een rondwandeling samen.
Mooie natuurgebieden die je niet mag missen zijn de Bergvennen in Lattrop, het Springendal in Vasse en het Lutterzand in de Lutte. Sfeervolle en historische stadjes in de nabije omgeving zijn Ootmarsum met vele kunstgalerieën en leuke winkeltjes en het Duitse Bad Bentheim met een schitterend kasteel in het midden.

“Heanig an”
Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze biologische veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem – in welke vorm dan ook – voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en vooral te genieten van alle mooie momenten.

Dennis en Annette Rerink – van Gaalen
Stuur een bericht naar Erfgoed Bossem
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0541 - 22 13 92

Gegevens minicamping:


Erfgoed Bossem
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop


Website: www.bossem.nl


Camping Lattrop Camping Lattrop Camping Lattrop


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring