Deze campingpagina is 19557 keer bekeken
Minicamping Loenga%20(bij%20Sneek)

Camping Pasveer

Loenga (bij Sneek), Friesland


→     www.campingpasveer.nl
☎     0515 - 41 39 77
→     Routeplanner

    - Camping Loenga (bij Sneek) Op loopafstand van het centrum van de Friese elfstedenstad Sneek ligt Camping Pasveer. De camping ligt aan open vaarwater en heeft een aanleghaven. Via een directe verbinding kun je naar het Sneekermeer varen of de Middelsee-vaarroute door het midden van Friesland nemen. Een camping naast een fraaie karakteristieke kop-hals-romp boerderij, aan het randje van een gezellige Friese stad en tegelijkertijd midden in prachtig watersportgebied! Hier recreëert u in èn uit de stad! Zoekt u de gezelligheid van een stad, gecombineerd met de typische sfeer van het platteland? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Kenmerken
Douche gebouw aanwezig
ligging aan doorgaande vaarroute
kano verhuur
net aan de rand van Sneek
verhuur van elektrosloep
Kleine kantine aanwezig
Sup verhuur
kleinschalig - naast boerderij


Camping Loenga (bij Sneek) Camping Loenga (bij Sneek)

Gezelligheid, ontspanning, gastvrijheid en volop vakantiegevoel op en rond het water, maar tegelijkertijd op het platteland en dichtbij de stad. Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige vakantie aan de rand van Sneek, in het hart van waterrijk Zuidwest Friesland. Op de camping bieden we volop keuze uit 75 ruime comfortabele kampeerplaatsen, maar er zijn ook kleurrijke blokhutten te huur en speciale verharde plekken voor zware campers op doorreis. Speciaal voor tentkampeerders staan er verspreid over de camping picknicktafels. En voor de zogenaamde trekkers (zoals fietsers, wandelaars of kanoërs) hebben we speciale plekjes op het trekkersveld waar men in de morgen nog even lekker onder de bomen genieten om vervolgens weer fris op pad te gaan. Er is keuze genoeg en altijd wel een plekje waar u zich thuis zult voelen. We zullen altijd ons uiterste best doen om u die plaats te geven waar u zich het prettigst voelt.

De camping ligt bij een Friese kop-hals-romp boerderij die nog in gebruik is als biologische boerderij.Stuur een bericht naar Camping Pasveer
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0515 - 41 39 77

Gegevens minicamping:


Camping Pasveer
Pasfeardyk 6
8631 SK Loenga (bij Sneek)


Website: www.campingpasveer.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring