Deze campingpagina is 7662 keer bekeken
Minicamping Meerssen

Boerderij Camping Raarhof

Meerssen, Limburg


→     www.raarhof.nl
☎     043 3642288
→     Routeplanner

    - Camping Meerssen Op de camping is plaats voor een tiental eenheden. Iedere eenheid heeft een mooie ruime plek. U staat dus niet "hutje mutje" zoals dat doorgaans gebruikelijk is op andere campings. Voor u zal nooit een caravan of tent geplaatst worden. Daardoor heeft u een mooi uitzicht op het grasveld. Tevens behoud iedere gast hierdoor het unieke uitzicht op de mooie vallei. U zult 's morgens denken als u wakker wordt dat u zich in Luxemburg bevind!
Kenmerken
ruimte en rust
4 wasbakken, 4 WC's en 2 douchen
natuurlijke Zuid Limburgse omgeving


Camping Meerssen

De camping is geopend vanaf Pasen tot en met de herfstvakanties. Op onze camping kunt u kamperen in een natuurlijke Zuid Limburgse omgeving, waar u ruimte en rust krijgt. Het sanitair is recentelijk vernieuwd naar moderne maatstaven: 4 wasbakken, 4 WC's en 2 douchen. Daarnaast is er een watervulplaats bij de WC's en midden op de camping.

De prijzen die gehanteerd worden, zijn vastgesteld naar de richtlijnen van kamperen bij de boer conform SVR. Wilt u meer informatie en/of de prijs voor uw verblijf op de Raarhof, neem dan contact met ons op.Stuur een bericht naar Boerderij Camping Raarhof
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 043 3642288

Gegevens minicamping:


Boerderij Camping Raarhof
Raar 41
6231 RP Meerssen


Website: www.raarhof.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring