Deze campingpagina is 11546 keer bekeken
Minicamping Noordbroek

Minicamping de Fruitgaard

Noordbroek, Groningen


→     www.fruitgaard.nl
☎     0598 - 44 64 34
→     Routeplanner

    - Camping Noordbroek Wij, Gerrit en Cornelia Bosschaart, hebben een fruitbedrijf sinds 1999 in Noordbroek, NO-Groningen. Van oorsprong komen wij uit Vleuten, bij Utrecht. In 1999 bestond de boomgaard uit 3 ha. appelbomen. Deze hebben wij uitgebreid met 3 ha. perenbomen. Achter het huis bevind zich de kersen en pruimenboomgaard.


Kenmerken
11 kampeerplekken
netstroom
campers zijn welkom
2 wc, 2 douches, 1 wasruimte
natuur, rust en ruimte


Camping Noordbroek Camping Noordbroek

In de  pruimengaard is een boerderijcamping  ,,De Fruitgaard" gesitueerd met ruime plaatsen. De kersen, pruimen, appels en peren worden via de Plattelandswinkel afgezet. Het fruitbedrijf bevind zich  nabij een karakteristiek streekeigen Oldambtster Boerderij. Naast het fruitbedrijf, is er de  Plattelandswinkel ,en de verwerkingskeuken van Grunneger Heerlyckheid.

Boerderijcamping   ,,De fruitgaard'' bevindt zich natuurlijk in  de boomgaard. Op onze kleinschalige camping kunt u terecht voor rust, ruimte en vooral de natuur. Op de camping bevinden zich 11 kampeerplekken voorzien van  netstroom. Ook campers zijn welkom. Op onze webpagina " te huur" vindt u mogelijkheden om te huren. In de schuur is een aparte ruimte voor het sanitair ingericht. Er bevinden zich 2 wc�s, 2 douches, 1 wasruimte en een groot aanrecht met 2 wasbakken.

Groningen is heel divers, en niet zo plat en saai als menigeen denkt. In de omgeving kunt u in het voorjaar genieten van de prachtige koolzaadvelden en bloeiende boomgaarden. In de zomer staat het rijpe graan te wuiven in de wind en rijpt het fruit aan de bomen. Bij de Blauwe Stad en aan het Schildmeer kunt u heerlijk recre�ren, in, op en aan het water. wij hebben diverse fietsroutes voor u klaar liggen.

Kortom kom en geniet van het Groningerland.    
,, er gaat tenslotte niets boven Groningen"
Stuur een bericht naar Minicamping de Fruitgaard
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0598 - 44 64 34

Gegevens minicamping:


Minicamping de Fruitgaard
Minicamping de Fruitgaard
9635 TD Noordbroek


Website: www.fruitgaard.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring