Deze campingpagina is 6800 keer bekeken
Minicamping Oisterwijk

De Gerrithoeve

Oisterwijk, Noord-Brabant


→     www.gerrithoeve.nl
☎     0411 - 67 31 89
→     Routeplanner

    - Camping Oisterwijk De plattelandscamping van De Gerrithoeve is een erg ruim opgezette camping en leuk voor jong en oud. Elke plaats is minimaal 120 m2 groot en tevens voorzien van water, elektra en riool. De camping beschikt over vele unieke plaatsen. Men kan kiezen om aan het water te kamperen, of vrij uitzicht over het Brabantse platteland en tevens zijn er mooie plaatsen voor jonge gezinnen (kleine speelattributen (zandbak en klein speelhuisje)). Oftewel voor ieder wat wils!

Tevens beschikt de Gerrithoeve over een Boerderijterras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje! Het Boerderijterras / restaurant is gevestigd in een oude koeienstal waar opa Gerrit vroeger zijn koeien molk. Nu kunt u er genieten van een heerlijk en eerlijk stukje vlees, u kunt hier zelf eten uit een klomp!! Naast het Boerderijterras is er ook een kinderspeelboerderij. Een leuke binnen en buitenspeeltuin wat leuk is voor jong en oud!!

Kom gezellig een een kijkje nemen en proef de sfeer van de Brabantse Gemoedelijkheid!!Kenmerken
erg ruim opgezette camping
leuk voor jong en oud
Elke plaats is minimaal 120 m2 groot
plaatsen voorzien van water, elektra en riool
aan het water te kamperen
vrij uitzicht over het Brabantse platteland
heerlijke fietsvakantie
natuurgebied / heidegebied
Geheel nieuw sanitair (2016)


Camping Oisterwijk Camping Oisterwijk Camping Oisterwijk
Indien u een heerlijke fietsvakantie wenst en of van wandelen houd, bent u bij ons aan het juiste adres. Oisterwijk staat natuurlijk bekend om haar bossen en vennen, maar ook natuurgebied / heidegebied de Kampina is een waar natuurplaatje. Beide gebieden zijn voorzien van een schitterend wandel en fietsnetwerk welke uiteraard bij de camping verkrijgbaar zijn. Ook de kern van Oisterwijk bied tal van mogelijkheden. Met haar vele winkels en horecagelegenheden mag Oisterwijk trots zijn op haar centrum. Naast het dorp Oisterwijk hebben ook de omliggende dorpen een erg mooi buitengebied en zeker een zeer leuk centrum. Oirschot is een erg leuk authentiek dorpje en Boxtel / Liempde bevinden zich aan de andere kant van de Kampina en staan bekend om haar bolle akkers.Stuur een bericht naar De Gerrithoeve
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0411 - 67 31 89

Gegevens minicamping:


De Gerrithoeve
Kollenburgsebaan 11a
5062 TH Oisterwijk


Website: www.gerrithoeve.nl


Camping Oisterwijk Camping Oisterwijk Camping Oisterwijk


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring