Deze campingpagina is 5921 keer bekeken
Minicamping Sint%20Geertruid

Camping Hof van Libeek

Sint Geertruid, Limburg


→     www.hofvanlibeek.nl
☎     0031 (0) 43 - 8524934
→     Routeplanner

    - Camping Sint Geertruid Fijn dat u de website van kampeerboerderij Hof van Libeek heeft gevonden, een waar stukje paradijs in Zuid-Limburg! Gelegen in het mooie Limburgse landschap en grenzend aan de overweldigende natuurgebieden in de Voerstreek in België en iets verder Duitland. Ook een uitstapje naar de mooie stad Maastricht is een kwestie van 15 minuten rijden voor de liefhebber. Als fietser en wandelaar bevindt u zich bij ons in het centrum van alle mooie wandel- en fietsroutes. U kunt van ons gratis fiets- en wandel kaarten krijgen.

Laat u verleiden door al het moois dat het Zuid-Limburgse Heuvelland heeft te bieden. Dat voelt als de aantrekkingskracht waar onze vroegste voorouders ook aan bloot werden gesteld. Immers onze gezellige boerderij is zo mooi gelegen, het had het bijbelse paradijs kunnen zijn. Geniet van het leven en pluk de “verboden” vruchten die het Limburgse land rijk is.
Kenmerken
In het mooie Limburgse landschap
Maastricht slechts 15 minuten rijden
mooie wandel- en fietsroutes
gratis fiets- en wandel kaarten
Zuid-Limburgse Heuvelland


Camping Sint Geertruid Camping Sint Geertruid Camping Sint Geertruid

Camping in Zuid Limburg bij een echte boerderij. Onze kampeerboerderij, is een gezellige, kleinschalige boerencamping met 15 ruime staanplaatsen en vrij uitzicht. Iedere staanplaats is ongeveer 100 m2 met eigen stroomvoorziening. U kunt zowel met uw caravan, camper of tent bij ons terecht. Onze camping ligt in het zuidelijkste punt van Zuid Limburg tegen de Belgische grens aan. Een vaste seizoensplaats behoort ook tot de mogelijkheden.Als de kinderen plezier hebben, heeft u dat ook! Ons schitterende landgoed is zeer groot en erg groen. De kinderen kunnen lekker spelen in de weilanden of aan de rand van het bos. Uw kinderen zullen zich dan ook al snel thuis voelen bij ons en dat is voor u een hele geruststelling. U heeft ook recht op ontspanning! Onze locatie is een schitterende startplek voor een tochtje met uw paard. Wilt u uw paard meenemen om een actieve vakantie in het Zuid-Limburgse te hebben? Dat kan! Rondom de kampeerplaats zijn enkele weilanden waar uw paard rustig kan grazen. U kunt uw paard zelfs in een box in onze paardenstal laten overnachten. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.Stuur een bericht naar Camping Hof van Libeek
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0031 (0) 43 - 8524934

Gegevens minicamping:


Camping Hof van Libeek
Libeek 1
6265 NE Sint Geertruid


Website: www.hofvanlibeek.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring