Deze campingpagina is 1902 keer bekeken
Minicamping Stieltjeskanaal

De stieltjeshoeve

Stieltjeskanaal, Drenthe


→     www.stieltjeshoeve.nl
☎     06-41730214
→     Routeplanner

    - Camping Stieltjeskanaal Een kleinschalige camping op heuvelachtig terrein met ruime plaatsen. Er zijn seizoenplaatsen, er is plek voor uw eigen tent of caravan, er is plek voor campers en er is een ingerichte glampingtent (luxe tent incl. keuken en ecotoilet) te huur evenals een Bell tent, oftewel de "ui", ook deze tent is volledig ingericht te huur. De meeste plekken hebben een stroomaansluiting, een aantal zijn puur natuur. Er zijn drie watertappunten op de camping.
Kenmerken
seizoenplaatsen beschikbaar
compleet nieuw sanitair
vers afgebakken broodjes
hangmatten om in te luieren
gratis wifi beschikbaar
viswater dichtbij
2 km afstand van Centerparcs De Huttenheugte
Dichtbij Pieterpadroute
Dineren op eigen terrein


Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal

Een kleinschalige camping op heuvelachtig terrein met ruime plaatsen. Op ons terrein van totaal bijna 5 ha, bevindt zich ook een paardenhouderij en een bistro.
Er zijn seizoenplaatsen, er is plek voor uw eigen tent of caravan, er is plek voor campers en er is een ingerichte glampingtent (luxe tent incl. keuken en ecotoilet) te huur evenals een Bell tent, oftewel de "ui", ook deze tent is volledig ingericht te huur. De meeste plekken hebben een stroomaansluiting, een aantal zijn puur natuur. Er zijn drie watertappunten op de camping.
Voor foto's, info en reserveringen zie deze site of onze website: www.stieltjeshoeve.nl,

We hebben op de camping compleet nieuw sanitair met 4 toiletten, 4 warme douches, wastafels en er is een afwasruimte buiten. Verder is een loospunt voor vuilwater en een watertappunt voor campers. Er is een ruime gezinsdouche welke mede tevens rolstoeltoegankelijk is en er is een ruim rolstoeltoegankelijk toilet. U kunt s'morgens vers afgebakken broodjes bestellen, of een compleet kant en klaar ontbijtje bij uw kampeerplaats laten bezorgen. In de bistro zult u later in de zomer heerlijk en betaalbaar kunnen dineren, maar een gerecht laten bezorgen bij uw kampeerplaats is ook mogelijk.

Verder zijn er spelletjes aanwezig, er zijn hangmatten om in te luieren, er is een tafeltennistafel buiten, skelters, een zandbak, rubberbootjes etc. Er is beperkt gratis wifi beschikbaar.Stuur een bericht naar De stieltjeshoeve
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 06-41730214

Gegevens minicamping:


De stieltjeshoeve
Stieltjeskanaal 78
7756 PG Stieltjeskanaal


Website: www.stieltjeshoeve.nl


Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal Camping Stieltjeskanaal


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring