Deze campingpagina is 2577 keer bekeken
Minicamping Wellerlooi

Minicamping Heidehof

Wellerlooi, Limburg


→     www. campingheidehof.nl
☎     077 - 473 1453 / 0621984119
→     Routeplanner

    - Camping Wellerlooi Camping heidehof is gelegen in het natuurgebied de Maasduinen. In het noordoosten van Limburg vindt u tussen de Maas en de Duitse grens, Nationaal Park De Maasduinen. Dit 4500 hectare grote natuurgebied kent prachtige landschappen met veel bijzondere planten en dieren. De camping is voorzien van een schoon en verwarmd sanitair, en de plaatsen zijn ruim 100 meter met waterkraan en afvoerputje.
Alle plaatsen op Camping Heidehof zijn voorzien van kunstgras waar je met de voortent of luifel opstaat, dus altijd een schone uitstap.

WANDELEN EN FIETSEN
Onze camping ligt ook midden in het natuurgebied landgoed de Hamert, waar je eindeloos kunt wandelen in de mooie natuur van dit gebied. Ook zijn er veel fietsroutes die u kunt volgen,hier zijn veel routes doormiddel van knooppunten,en u fietst dan in de mooie natuur en langs de maas.
Nationaal Park De Maasduinen. Dit 4500 hectare grote natuurgebied kent prachtige landschappen met veel bijzondere planten en dieren. De diverse paden en routes laten u kennismaken met de duinen van de Maas. Ook vlakbij is het bekende plaatsje ArcenKenmerken
Verhuur luxe blokhut
Aankomst is na 13.00 uur
AED aanwezig
Broodjes service op de camping
Luxe verwarmde sanitaire voorzieningen
Douchen zonder munten
wasplaatsen met warm water
Wasmachine en droger
speeltoestellen en skelters
gezelligheid


Camping Wellerlooi Camping Wellerlooi Camping Wellerlooi

DUITSLAND
Wij liggen ook maar 2 km van de Duitse grens af. Daar ligt o.a het mooie bedevaart plaatsje Kevelaer, waar u leuk kunt winkelen en de mooie kerk die in het dorpje ligt kunt bezoeken. Ook het plaatsje Xanten is erg in trek bij onze gasten. Hier ligt een archeologisch park waar veel mensen naar toe gaan.
En natuurlijk het beroemde park Irland net over de grens bij duitsland is erg in trek bij de kinderen.

ARCEN
De kern van Arcen ligt op zo’n 6 km afstand, dit is o.a bekend om zijn heerlijke ijs van ijssalon Clevers, en niet te vergeten het Termaalbad van Arcen waar u heerlijk tot rust kunt komen, dit ligt op een afstand van 3 km van de camping. Ook de kasteeltuinen van Arcen is een park wat u gezien moet hebben als u noord limburg bezoekt.

VOOR DE KINDEREN
Ook voor de kinderen is er in de omgeving van alles te beleven. Zo hebben we net over de grens in Duitsland het grote pretpark Irrland, we hebben toverland in de buurt en diverse dierentuinen, zomers kunt u met de kinderen heerlijk genieten aan het zwembad in walbeck, wat met de fiets op z'on 10 minuten afstand ligt. Maar natuurlijk word in de vakanties ook wat georganiseerd op de camping zelf.
Stuur een bericht naar Minicamping Heidehof
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 077 - 473 1453 / 0621984119

Gegevens minicamping:


Minicamping Heidehof
Heerenvenweg 4
5856 CJ Wellerlooi


Website: www. campingheidehof.nl


Camping Wellerlooi Camping Wellerlooi Camping Wellerlooi


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring