Deze campingpagina is 20958 keer bekeken
Minicamping Wintelre

SVR Camping t Dekske

Wintelre, Noord-Brabant


→     www.campingtdekske.nl
☎     040 205 2612
→     Routeplanner

    - Camping Wintelre Onze camping biedt zeer ruime plaatsen. De camping is ingedeeld in 4 veldjes waarop u met uw caravan, tent of camper kunt staan. Op elk veldje is elektriciteit en water aanwezig. Er is voldoende beschutting. We hebben 2 veldjes van 4 plaatsen, 1 veld van 9 plaatsen en 1 familieveld va 13 plaatsen. De 2 kleinere veldjes grenzen aan de achterkant aan een "semi-verhard" terrein, speciaal voor campers in wat nattere periodes. Daardoor krijgen de 2 kleinere veldjes een ietwat opener structuur.


Kenmerken
zeer ruime plaatsen
2 veldjes van 4 plaatsen
1 veld van 9 plaatsen
1 familieveld va 13 plaatsen
2 kleinere veldjes
prachtige heidevelden
kleine riviertjes
schitterende bossen
pittoreske dorpjes


Camping Wintelre Camping Wintelre

Onze gasten komen voor de natuur en houden van rust; daarom hebben we een ruime, met klinkers verharde parkeerplaats aangelegd, zodat de auto niet direct op uw plaats staat. Het parkeerveld is omgeven door een wal.

De gasten houden van een groene grasmat. Vandaar dat u bij ons geen plastic onder uw voortent kunt leggen. Alleen bij lang verblijf, en in overleg met de beheerder kan hiervan worden afgeweken. Op het familieveld en enkele andere plaatsen liggen tegels, waar de voortent overheen wordt geplaatst.

We hebben 2 overdekte fietstallingen, waar onze gasten de fietsen droog en beschut kunnen stallen, maar vol is vol. Voor de sportievelingen onder ons hebben we een tafeltennistafel.


Op het midden van het familieveld staan enkele speeltoestellen, waar kleine kinderen zich kunnen uitleven onder het toeziend oog van de (groot)-ouders vanaf de campingplaats.Onze camping ligt aan het einde van een verharde weg in het hart van de Brabantse Kempen. Een gebied dat bekend staat om zijn talloze vennen, prachtige heidevelden, kleine riviertjes, schitterende bossen en pittoreske dorpjes, zoals Eersel en Oirschot. Kortom: een ideale omgeving om al wandelend, fietsend of met een huifkar te verkennen en eens lekker tot rust te komen. Bekend is het fietsknooppunten netwerk met een lengte van 354km. Nieuw is een wandel knooppuntennetwerk van 180 km (een primeur voor Nederland!), nabij onze camping gelegenStuur een bericht naar SVR Camping t Dekske
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 040 205 2612

Gegevens minicamping:


SVR Camping t Dekske
't Dekske 1
5513 PB Wintelre


Website: www.campingtdekske.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring