Deze campingpagina is 2033 keer bekeken
Minicamping Winterswijk%20Woold

roerdinkhof.nl

Winterswijk Woold, Gelderland


→     www.roerdinkhof.nl
☎     0543-564 586
→     Routeplanner

    - Camping Winterswijk Woold In het oosten van de Achterhoek vindt u het Roerdinkhof welke gelegen is op 500 meter van de Duitse grens op het eeuwenoude Rijks monumentale Scholtengoed Roerdink, waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1225.

Op dit Scholtengoed vindt u 10 hotelkamers, een mini-camping met 25 rustige plaatsen, een knus vakantiehuisje en 2 groepsaccommodaties voor maximaal 20 personen welke ook samen te huur zijn voor groepen van maximaal 40 personen. Ook is er, in de oudste schuur van Nederland (1544), een boerderij restaurant waar u onder andere terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner.

Roerdinkhof is uniek gelegen in een bosrijke omgeving met veel wild, rust en privacy. De omgeving is bij uitstek geschikt voor een mooie fietsroute of een heerlijke wandeling.

Vanuit onze accommodatie en de mini-camping heeft u een schitterend uitzicht over de weilanden en de bossen waar u het grootste deel van het jaar onze eigen Hereford koeien kunt zien lopen en als u een beetje geluk heeft de reeën kunt spotten.

Het restaurant is het hele jaar voor iedereen geopend, 7 dagen in de week van 10.00 tot 23.00Kenmerken
15 verharde plaatsen
3 douches
3 toiletten
2 individuele wastafels
mooie individuele plekken


Camping Winterswijk Woold Camping Winterswijk Woold

Mini-camping Roerdinkhof is een gezellige en rustige mini-camping met 25 plaatsen die al bestaat sinds 1985. U hoort hier geen autobanen, treinen en vliegtuigen, alleen de vogeltjes die vrolijk fluiten.genieten in de zon

De mini-camping heeft mooie individuele plekken en alle plekken hebben uitzicht over de landerijen en het wild. U bevind zich midden in de natuur waar de reeën regelmatig gespot worden. Ook lopen onze Hereford koeien op onze landerijen.
In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen, eventueel samen met uw hond. Honden zijn welkom op onze camping maar dienen wel aangelijnd te zijn.Stuur een bericht naar roerdinkhof.nl
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0543-564 586

Gegevens minicamping:


roerdinkhof.nl
Roerdinkweg 1
7108 AZ Winterswijk Woold


Website: www.roerdinkhof.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring