Deze campingpagina is 5400 keer bekeken
Minicamping Woensdrecht

Recreatie Boerderij Beijaartshoeve

Woensdrecht, Noord-Brabant


→     www.beijaartshoeve.nl
☎     0164 - 612419
→     Routeplanner

    - Camping Woensdrecht Wij hebben een middelgrote camping in Woensdrecht, een dorpje aan de Brabantse Wal op de grens van Zeeland en Zuidwest Brabant. U kunt bij ons genieten van ruime rustige standplaatsen voor uw caravan of tent en van mooie uitzichten op weilanden, polders en boomgaarden. Ook bos en heide zijn bereikbaar binnen een straal van 5 km.
Kenmerken
Electra
Wifi op campingplaats
Uitstekende sanitaire voorzieningen
Recreatie ruimte
Speeltuin voor de kinderen
Eetcafé en cafetaria op loopafstand
Wasmachine, centrifuge en koelkast voor algemeen g
Honden toegestaan, mits aangelijnd
Zeil in de voortent alleen in overleg
mindervalide sanitair


Camping Woensdrecht Camping Woensdrecht Camping Woensdrecht

Camping ‘De Beijaartshoeve’ is geopend vanaf maart-april t/m 15 oktober. Dinsdag is onze vrije dag. Onze camping heeft 4 kampeervelden. Rondom de camping grazen koeien, pony en een ezel. Op één van deze velden staan speeltoestellen voor de kinderen. Naast de camping zijn er verharde plaatsen voor campers max.24 uur. Om jong en oud bewegingsvrijheid te bieden, is onze camping autovrij.

Woensdrecht ligt tegen de Brabantse Wal en staat bekend om haar mooie ligging in een aantrekkelijk afwisselend landschap.In de kernen Hoogerheide en Woensdrecht kan men zich op veel manieren vermaken. Wandelen in de frisse boslucht en polders, zwemmen in een sportcentrum ‘de Plantage‘. In verschillende horeca gelegenheden kan men gezellig op een terrasje zitten en heerlijk eten en drinken (b.v.: Non Plus Ultra).

Voor wandelaars zijn diverse wandelroutes verkrijgbaar, o.a. van de landgoederen Mattemburgh, Lindonk en Kortenhoef. Daarnaast zijn er fietsroutes uitgezet op het grondgebied van de gemeente Woensdrecht, zoals o.a. de Plantageroute en de Brabantse Wal route.

Vanaf onze camping bent u met de auto bent u zo in Belgie. U bent binnen een half uur in Bergen op Zoom, Roosendaal, maar ook in Antwerpen.Stuur een bericht naar Recreatie Boerderij Beijaartshoeve
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0164 - 612419

Gegevens minicamping:


Recreatie Boerderij Beijaartshoeve
Dorpsstraat 51
4634 TN Woensdrecht


Website: www.beijaartshoeve.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring