Deze campingpagina is 3667 keer bekeken
Minicamping Zoutelande

Minicamping & Kloostertuin Werendijke

Zoutelande, Zeeland


→     www.werendijke.nl
☎     0613269704
→     Routeplanner

    - Camping Zoutelande Welkom bij Mini Camping & Kloostertuin Werendijke. Luxe minicamping met een unieke Kloostertuin. Slechts 5 fiets- of 15 wandelminuten verwijderd van de prachtige, zonnige zuidstranden van het knusse en levendige badplaatsje Zoutelande. In het bezit van de Gouden Zoover Award en Gouden Green Key milieucertificering. Camping Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen met alle moderne kampeergemakken. Ruime plaatsen, luxe sanitair, warm water buitendouches, gratis wifi en een recreatieruimte. De bakker komt dagelijks van mei t/m september. Daarnaast komt er wekelijks een foodtruck langs.
De camping, gerund door de zussen Lilian en Stefanie Dingemanse, maakt deel uit van een akkerbouwbedrijf en is gelegen op een monumentale boerderij. Wat Mini Camping Werendijke uniek maakt is de authentieke Kloostertuin, waar u kruiden mag plukken en heerlijk tot rust kunt komen in een van de hangmatten met het uitzicht op de duinen. Regelmatig zijn er rondleidingen over het bedrijf en door de tuin.Kenmerken
1 km van het strand en centrum van Zoutelande
Unieke kloostertuin
Gratis wifi
Comfortplaatsen met duinzicht & buitendouche
Bakker dagelijks
Wekelijkse foodtrucks tijdens hoogseizoen
Fietsverhuur
Verharde camperplaatsen
Gouden Zoover- & Green Key Award
Speel- en dierenweide


Camping Zoutelande Camping Zoutelande

Mini Camping & Kloostertuin Werendijke te Zoutelande; gelegen op slechts een km van het zonnigste zuidstrand van Nederland en nabij een natuurgebied. Op steenworp afstand vindt u het gezellige Domburg, Veere, Vlissingen en Middelburg; makkelijk bereikbaar via een van de vele mooie fiets- en wandelpaden op Walcheren. Fietsen zijn te huur op de camping.
Werendijke biedt ruime plaatsen voorzien van alle kampeergemakken; wifi (gratis), tv aansluiting, water aan- en afvoer. Tevens is er luxe en schoon sanitair, warm water buitendouches, een recreatieruimte en speelgelegenheden zoals volleybal, trampoline, schommels, hangrekken, tafeltennis, voetbaltafel enz.
Mini Camping & Kloostertuin Werendijke bevindt zich op een monumentale boerderij waarvan de geschiedenis enkele honderden jaren terug gaat. Vroeger heeft het woonhuis deel uitgemaakt van een klooster. Om de historie deels te laten herleven, is er aangrenzend aan de camping een Kloostertuin aangelegd. Het is een sfeervolle tuin met mooie (schelpen)paadjes, bomen, planten, rozen, groenten, kruiden (gratis voor de gasten), fruit en her en der een gezellig zitje. Ook is er een rozenprieel waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen in een van de hangmatten of op een bankje met een weids uitzicht over de akkers en op de duinen.
Regelmatig worden er rondleidingen over het bedrijf gegeven. Voor de dierenliefhebbers zijn er 2 alpaca's, konijnen, kippen en een kat.
Van mei t/m september komt de warme bakker dagelijks met vers(e) brood(jes) en natuurlijk met de echte Zeeuwse bolussen. Daarnaast staat er wekelijks een foodtruck op de camping, zodat u die avond niet hoeft te koken.
Werendijke is in het bezit van het Gouden Green Key en van de Gouden Zoover Award!
Neem een kijkje op www.werendijke.nl voor meer informatie.
Stuur een bericht naar Minicamping & Kloostertuin Werendijke
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0613269704

Gegevens minicamping:


Minicamping & Kloostertuin Werendijke
Werendijke 12
4374 SL Zoutelande


Website: www.werendijke.nl


Camping Zoutelande Camping Zoutelande Camping Zoutelande Camping Zoutelande Camping Zoutelande Camping Zoutelande


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring