Deze campingpagina is 289 keer bekeken
Minicamping Zwinderen

Camping Zwinderen

Zwinderen, Drenthe


→     www.campingzwinderen.nl
☎     +31 (0)524291680
→     Routeplanner

    - Camping Zwinderen Camping Zwinderen is een gezellige sfeervolle camping voor jong en oud, prachtig gelegen in de Drentse bossen nabij Emmen en Coevorden. De camping biedt 36 comfortplaatsen en 3 verharde camperplaatsen, allen voorzien van 16A elektriciteit, een watertappunt en afvoer. Op de camping vindt u plaatsen met veel privacy, met aan drie kanten bossen en hagen. Ook hebben we drie kampeervelden met speeltoestellen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Kom genieten van de rust en de mooie natuur van Drenthe in het voor- en najaar. U kampeert tegen onze aantrekkelijke laagseizoenstarieven. We zijn aangesloten bij de SVR, ACSI, ANWB CKE en CCI.


Kenmerken
Kleinschalig
36 comfortplaatsen
3 verharde camperplaatsen
16A elektriciteit, watertappunt en afvoer
Autovrij
Gratis en snel Wifi
Groot verwarmd buitenzwembad
Broodjes- en snackservice


Camping Zwinderen Camping Zwinderen Camping Zwinderen

U maakt als gast van de camping gratis gebruik van Bosbad Zwinderen. Dit goed onderhouden verwarmde openluchtzwembad bestaat uit drie baden waaronder een voor de allerkleinsten, een glijbaan, een air-trampoline en een grote ligweide. Het zwembad ligt direct naast de camping en is geopend vanaf eind april t/m begin september. Kamperen op een kleinschalige camping met zo’n groot zwembad is uniek in Nederland.

Kiosk
In de kiosk kunt u terecht voor een ijsje, patat en snacks. Ook verkopen we zwemattributen zoals duikbrillen, duikringen en opblaasbanden. De kiosk heeft dezelfde openingstijden als het zwembad.Stuur een bericht naar Camping Zwinderen
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: +31 (0)524291680

Gegevens minicamping:


Camping Zwinderen
Toldijk 20a
7864 TL Zwinderen


Website: www.campingzwinderen.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring