Deze campingpagina is 17663 keer bekeken
Minicamping Lemmer

Boerencamping t Lemsterhop

Lemmer, Friesland


→     www.camping-lemsterhop.nl
☎     0514-56 19 92
→     Routeplanner

    - Camping 't Lemsterhop is landelijk gelegen op de grens van Friesland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Kom en geniet van dit natuurlijke gebied met haar schitterende omgeving. Geniet van de rust en de ruimte die 't Lemsterhop biedt.

Onze camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ook het sanitair van de camping is geschikt voor minder valide mensen.

Er zijn volop mogelijkheden om mee te helpen op de boerderij, zoals het voeren van onder andere: de paarden, de kippen en de konijnen.

Ook tijdens de regenachtige dagen is het prima vertoeven op onze boerencamping. In onze recreatieruimte zijn er veel leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld: een potje poolen of darten, televisie kijken of ouderwets gezellig een spelletje doen. Voor zowel jong als oud is op onze boerderij van alles te zien en te beleven!Kenmerken
Douches aanwezig
Speeltoestellen
Jeu des boules baan
Campers toegestaan
Stroom
Draadloos internet
Rostoel vriendelijk
Recreatieruimte
Aangepaste douche en wc


Camping Lemmer Camping Lemmer Camping Lemmer

Op onze camping vind u 15 ruime plaatsen met 10 ampere�stroom. Daarnaast is ons sanitair aangepast aan mensen met een beperking. Ook hebben wij een recreatieruimte waar u de gelegenheid heeft om even lekker te zitten of�een spelletje darts of pool te doen. Onze camping ligt net buiten Lemmer dus dichtbij in de buurt van het gezellige centrum van Lemmer en het strand. Ook zijn er diverse fietsroutes in de buurt. Mocht kamperen voor u niet haalbaar zijn dan hebben wij ook een vakantiehuisje ter beschikking. Informatie hierover vind u op onze site.

Stuur een bericht naar Boerencamping t Lemsterhop
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 0514-56 19 92

Gegevens minicamping:


Boerencamping t Lemsterhop
Frieseweg 2
8531 XB Lemmer


Website: www.camping-lemsterhop.nl


Camping Lemmer Camping Lemmer Camping Lemmer Camping Lemmer


Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring