Deze campingpagina is 1383 keer bekeken
Minicamping Vrouwenpolder

Minicamping Klein Arendsrust

Vrouwenpolder, Zeeland


→     www.kleinarendsrust.nl
☎     06 - 15537321
→     Routeplanner

    - Camping Vrouwenpolder Minicamping “Klein Arendsrust” is gelegen aan de Rijkebuurtweg 16 te Vrouwenpolder. Deze groene en rustige camping biedt plaats aan 15 kampeerplaatsen. Tevens hebben wij een nieuw goed onder houden en verwarmd sanitair.


Kenmerken
voorzien van electriciteit
gratis wifi internet
nieuw sanitair gebouw
voldoende afwasgelegenheid
speeltuintje
ren met wat kippen en konijnen


Camping Vrouwenpolder Camping Vrouwenpolder Camping Vrouwenpolder

Door de beplanting biedt deze camping zowel plaatsen in de zon als in de schaduw en is er ook voldoende privacy. De camping is voorzien van electriciteit en gratis wifi internet verbinding. Sinds 2015 beschikken wij over een nieuw sanitair gebouw, dit bestaat uit 4 douches, 4 toiletten, 2 wascabines en wasbakken. Voor de baby’s is er een baby aankleedkussen. Het sanitair gebouw is verwarmd door de vloerverwarming. U kunt heerlijk warm douchen dankzij het water van de zonneboiler.Verder is er voldoende afwasgelegenheid. In de schuur is er plaats waar u uw fietsen kan stallen.Verder staat in de schuur een wasmachine en koelkast voor algemeen gebruik.

Tevens hebben we in de schuur een hoekje waar u gebruik kan maken van een waterkoker/ koffiezetapparaat. We hebben koffie, thee en cup a soup en natuurlijk wat lekkers erbij en ook aan de kinderen hebben we gedacht.Voor de kinderen is er een speeltuintje met een vernieuwde grotere zandbak en trampoline.Ook hebben we een ren met wat kippen en konijnen.Onze kippen leggen ook voldoende eieren, dus er is vast wel een eitje over voor u. Er is ook lectuur aanwezig; leesboeken, informatieboeken, folders met leuke tips en uitjes en plattegronden van Walcheren en Zeeland zodat u een mooie fiets- en of wandelroute kunt uitzetten. Ook aan de kinderen hebben we gedacht, we hebben diverse kinderboeken en een aantal kinderspellen die meegenomen mogen worden naar de caravan.Stuur een bericht naar Minicamping Klein Arendsrust
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 06 - 15537321

Gegevens minicamping:


Minicamping Klein Arendsrust
Rijkebuurtweg 16
4354 SE Vrouwenpolder


Website: www.kleinarendsrust.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring